۱ . خمیر انعطاف پذیر نیست و کشیده نمی شود

 

یکی از رایج ترین نمشکلات پیتزا مربوط به آماده سازی خمیر است. چه خمیر را خودتان درست کرده باشید چه از فروشگاه خریده باشید باید قبل از پخت کمی استراحت کند. اغلب افراد می خواهند بلافاصله از خمیر استفاده کنند و همین کار باعث می شود خمیر حالت کشی نداشته باشد و کوچک شود. اگر خمیر شما کش نیامده و کوچک می شود باید حداقل ۳۰ دقیقه دیگر رویش را پوشانده در محلی گرم اجازه دهید کاملا آماده شود.

 

سفت بودن خمیر از اشتباه هنگام پخت پیتزا

۲ . سفت بودن خمیر

 

اشتباه هنگام پخت پیتزا

سفت بودن خمیر پیتزا

گاهی اوقات افزودن آرد زیاد باعث سفت شدن خمیر می شود یا ممکن است خمیر را زیادی ورز داده باشید یا زیادی وردنه کشیده باشید به طوری که تمام حباب های هوای داخل آن خارج شده باشد. سختی خمیر همچنین می تواند ناشی از انتخاب آرد اشتباه باشد بهترین آرد برای خمیر پیتزا آرد ۰۰ است و کیفیت نهایی خمیر بهتر از آرد معمولی خواهد شد.


اشپزی خمیر ,آرد ,پیتزا ,سفت ,  ,اشتباه ,می شود ,سفت بودن ,بودن خمیر ,شود   ,پخت پیتزامنبع

طرز تهیه 3 نوع مارمالاد خوشمزه

آموزش سه مدل مربای خوشمزه و پرطرفدار

طرز تهیه 4 نوع کباب خوشمزه

نکات آشپزی

طرز تهیه ماکارونی

طرز تهیه انواع کباب

طرز تهیه بامیه ماه رمضان

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

قفل دیجیتال خرید پوستر سه بعدی مدرن ارزان مطالب به روز از وب ایران اتوماسیون صنعتی چگونه جسمي سالم وزيبا داشته باشيم اقتصاد مقاومتی DIGIKALA خرید انواع لوازم يدكى بلدوزر ١٥٥ فروش تجهیزات فروشگاهی و قفسه فلزی درمان اعتیاد بدون بستری و کاملا رایگان در مرکز خیریه