۱ . خمیر انعطاف پذیر نیست و کشیده نمی شود

 

یکی از رایج ترین نمشکلات پیتزا مربوط به آماده سازی خمیر است. چه خمیر را خودتان درست کرده باشید چه از فروشگاه خریده باشید باید قبل از پخت کمی استراحت کند. اغلب افراد می خواهند بلافاصله از خمیر استفاده کنند و همین کار باعث می شود خمیر حالت کشی نداشته باشد و کوچک شود. اگر خمیر شما کش نیامده و کوچک می شود باید حداقل ۳۰ دقیقه دیگر رویش را پوشانده در محلی گرم اجازه دهید کاملا آماده شود.

 

سفت بودن خمیر از اشتباه هنگام پخت پیتزا

۲ . سفت بودن خمیر

 

اشتباه هنگام پخت پیتزا

سفت بودن خمیر پیتزا

گاهی اوقات افزودن آرد زیاد باعث سفت شدن خمیر می شود یا ممکن است خمیر را زیادی ورز داده باشید یا زیادی وردنه کشیده باشید به طوری که تمام حباب های هوای داخل آن خارج شده باشد. سختی خمیر همچنین می تواند ناشی از انتخاب آرد اشتباه باشد بهترین آرد برای خمیر پیتزا آرد ۰۰ است و کیفیت نهایی خمیر بهتر از آرد معمولی خواهد شد.


اشپزی خمیر ,آرد ,پیتزا ,سفت ,  ,اشتباه ,می شود ,سفت بودن ,بودن خمیر ,شود   ,پخت پیتزامنبع

طرز تهیه 3 نوع مارمالاد خوشمزه

آموزش سه مدل مربای خوشمزه و پرطرفدار

طرز تهیه 4 نوع کباب خوشمزه

نکات آشپزی

طرز تهیه ماکارونی

طرز تهیه انواع کباب

طرز تهیه بامیه ماه رمضان

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

هر روز بیا آنلاین سنجش کتاب Hayden7yc3yki accueil فروش اینترنتی کاغذ دیواری سه بعدی سایت اینترنتی سرد دانلود اهنگ و تکست آهنگ خرید بهترین پوستر دیواری ها سایتی برای همه rozhano